Tipy pro řezání zahradní růže, aby je v domě

Jednou z radostí pěstování růží je jejich uvedení v domě. Ať už je to jediný květ ve váze, jejich použití v ujednáních nebo jen plovoucí je do misky na stole; růže květy rozzáří každou místnost. Když oni jsou také voňavé tak mnohem lepší! Chcete-li, aby vaše řezu růže květy svěží tak dlouho, jak je to možné existuje pár věcí, které můžete udělat. Oni nejsou těžké, ale dobře stojí za to dělat.

Michael Marriott je technický ředitel a senior rosarian pro Davida Austina růží, což je fantazie titul pro prostě řekl, že ví hodně o růže! Poprvé jsem se setkal s Michaelem před asi 10 lety a my jsme zůstali v ustáleném kontaktu od té doby. Jeho růže rostoucí filozofie je podobná dolu a my jsme vždy užili porovnání poznámky a diskutovat růže - hlavně, proč bychom neměli povyk nad nimi moc. Michael nedávno byl dotazován na sérii článků o řezání zahradní růže, aby je v domě. Užíval jsem si je a tak požádal o povolení ke sdílení jednoho z nich s vámi. Tam je odkaz na další články v dolní části tohoto příspěvku.
Se svolením od Davida Austina Roses tady je Michaelova článek. Užijte si to!

Tipy pro udržení odstřihnout zahradní růže Fresh

Žádné řezané růže jsou čerstvější, než ty, které se prolínají z vlastní zahrady. Vyrostl jsi jim: to je součástí jejich kouzlo. Nyní je na vás, abyste jim pomohla zůstat nejčerstvější, nejdelší, protože oni dělají výlet z buše do vázy.

Podle Michaela Marriott, technický ředitel David Austin růží Albrighton, Velké Británii, existuje několik způsobů, jak prodloužit váza život řezaných květin, především růží, začíná s tím, jak jste je snížit.

"Pro řezání jednotlivých růže nebo shluky květů, zvolte kvalitnější zahradní nůžky nebo, ještě lépe, ruční nůžky s ostrými čepelemi," říká Marriott. "Cílem je snížit stonky úhledně bez komprese jejich zavádění vodní kanály. Jejich schopnost přijmout dostatek vody je klíčem k udržení jejich čerstvé. "

Dobré řezné nástroje, trvá na tom, nejsou místem, kde šetřit. Kvalitnější nástroje mají ostřejší ostří, které zůstávají ostré déle, a často opotřebené díly a ostří mohou být nahrazeny.

Pro řezání květin a lehké Otrháváním odkvětlých květů, používá malý ruční Stroj na prostříhávání vinic - nebo zahradnickými nůžkami, jak oni jsou známí v Anglii. Jeho osobní favorit je FELCO je # 6 bypass prostříhávání vinic, první výběr z mnoha květinářství, s malou řeznou hlavou, která sahá lehce do hustých keřů. "Jsou dost malé, a snadno vejde do kapsy. Pořád důl na mě celou dobu, takže je to užitečné pro stříhání květin a pro rychlou údržbu příliš. Pokud dáváte přednost ruční Stroj na prostříhávání vinic speciálně pro stříhání růží, on navrhne, podívejte se na jeden s funkcí "vyjmout a držet", který dělá to nejjednodušší získat vyplývá, jakmile jste jim snížit.

Níže jsou uvedeny tipy Marriott je pro řezání růže a jejich udržování v živé váze:
Řezané květiny v časných ranních hodinách, když jsou plně hydratovaná.
Pro nejdelší životnost vázy, vybrat květiny ve fázi pozdní pupenů, vnější okvětní lístky již otevřené, květiny nejsou zcela otevřené.
Vyhněte se pokušení k řezu ze zadní strany křoví, myslel, že bude méně dotěrný. Chcete krásné květy se silnou stonky, které jsou více pravděpodobné, že růst, kde slunce je nejlepší.
Noste čisté nádoby naplněné studenou vodou, takže se můžete ponořit stonky plně, okamžitě po řezání:
Nejlepší jsou kontejnery s držadly pro snadné přenášení.
Mít několik oblíbených kontejnerů je zábava, říká Mariott, jehož vlastní favority jsou:
Big-ovládal bílý smalt, konvička našel na druhé straně obchodu, velikosti tak akorát pro 3 nebo 4 stonky.
Pozinkované francouzském stylu květina kbelíky pro více.
Jakmile je přijata uvnitř, re-cut stonky další palec nebo tak, zatímco je drží pod vodou:
Tento krok zajistí, že žádné vzduchové bubliny blokují absorpci vodních kanálů.
Jakmile se znovu řez tímto způsobem udržovat stonky plně ponořen do vody, až do doby zařídit.
Svléknout spodní listy, jak je zeleň stojící ve vodě může vést k růstu bakterií.
Pro nejdelší vázy životním zájmem o vedení nástroje a nádoby čisté.
Být svědomitý při čištění kontejnerů a vázy: po použití, umýt dobře; Před dalším použitím opláchněte znovu.
Vyplnit vázy téměř plné studenou čerstvou vodou tak, aby všechny stopky včetně kratšími jsou ponořeny v co největší míře.
Přidat kytkou potravy do vody, aby růst bakterií na uzdě, zlepšení průtoku vody a pomáhají květiny otevřené a déle vydrží.
Obnovit váza vodu každý den, nebo tak.
Zvedněte květiny z vázy na přebrousit pramení každé 2-3 dny, osvěžit absorpci vody.
Jakmile květiny jsou uspořádány, umístěte vázu z přímého slunečního světla, protože řezané květiny vydrží déle, když v chladu.

Přečtěte si více: http://www.finegardening.com/tips-cutting-garden-roses-bring-them-house#ixzz3bMqVT3nU
Sledujte nás:finegardening na Twitteru | FineGardeningMagazine na Facebooku