Jak pěstovat aloe

Nejběžnější z aloe rostlin je Aloe vera, nebo 'true aloe ", a to je populární přísada v kosmetice a léčivých opravných prostředků. Jsou sukulenty, a proto praktikuje v zachování vody v suchých podmínkách. Aloe přicházejí v širokém rozsahu tvarů a velikostí, z drobných 2-palcový rostlin, které mají velké kolonie do 4 stop vysokých rostlin.

Popis
Většina Aloe má rozeta uspořádání listů, často se zdá, že rostou přímo ze země bez stonku. Listy jsou masité a zelené na modrou stříbrné barvy, naplněné čirý gel, který lze aplikovat na popáleniny a podráždění pokožky. Aloe květiny rostou na jedné stopky a jsou obvykle červené nebo oranžové.

Habitat
Rod je původem z Jižní Afriky a může přežít bez vody po dlouhou dobu díky své masité, vodních zachování listy. Roste nejlépe ve světle, dobře vypouštění soil.Aloes se používají k suchému, slunném prostředí. Budou rostou nejlépe na plném slunci a teplotám v rozmezí kolem 25 stupňů C.

Dostupnost
Mnoho druhů aloe jsou snadno dostupné a snadno šíří. To je také pěstuje pro své léčivé vlastnosti.
Druh
Rodina je Aloaceae a Rod je Aloe. Existuje mnoho druhů, aloe vera je jedním z nejznámějších a nejvíce společné pokojová rostlina.

Tipy k údržbě
Aloe rostliny se pohybují kolem 95% vody, a tak nepřežije ani nejmírnější z mrazů. Pokud chcete pěstovat tyto rostliny v mírném klimatu, budete potřebovat, aby byly v průběhu zimních měsíců. Aloe rostliny, které žijí v interiéru budou mít prospěch z kouzla mimo během slunečného počasí. Ujistěte se, že je zalévat střídmě v odložených období. Základem zařízení je náchylné k rot stane-li se vlhký; tenká vrstva štěrku na povrch půdy kolem základny může také pomoci zabránit. Krmivo jednou nebo dvakrát během vegetačního období.

Věděl Jsi?
Tyto Aloe mají silný čirý gel v jejich listy, které se používá k léčbě popálenin a drobné odřeniny. To je také užitečné v uklidňující spálení sluncem a podráždění kůže. Aloe šťáva mohou být přijata uklidnit žaludeční nevolnost, ale to by mělo být provedeno s opatrností, protože může mít nežádoucí účinky.

Reference
http://www.umm.edu/altmed/articles/aloe-000221.htm
http://houseplants.about.com/od/succulentsandcacti/p/AloePlants.htm
http://www.succulents.co.za/aloes/aloes.htm