Jak roste Aloe aristata

Aloe aristata je vytrvalá druh stálezelené aloe, který je také známý jako "hořáku zařízení", stejně jako jeho společné jméno, krajky aloe. Jeho jméno je arabského původu, s aristata znamená "vousatý".

Popis
Aloe aristata je šťavnaté rostliny s růžicí zelených šedých listů, které jsou zahrnuty v malých bílých hroty po celém těle. Květy jsou načervenalé růžové barvy s trubkovými lístků, nastavte na dlouhé stonky.

Habitat
Aloe aristata je původem z Jižní Afriky, a je proto nejvhodnější pro zahřátí, suché podmínky. Jeho masité listy udržet vodu dovolit závod se dostat přes období sucha bez problémů. Jedná se o malý rostlin, obvykle roste na asi 6 do 8 palců v těsné formaci růžice.

Dostupnost
Aloe aristata kvete v pozdním jaře a počátkem léta, a je snadno šíří. To produkuje posuny, které mohou být lehce odstraněny z mateřské rostliny a řízky mohou být rovněž přijata. V obou případech je třeba před výsadbou, aby škrty obnovit opustit nové elektrárny na pár dní vyschnout.
Druh
Rodina je Aloaceae, Rod je Aloe a druh je aristata. Je to trpaslík verze Aloe rodu.

Tipy k údržbě
Aby růst Aloe aristata v mírném podnebí, které budete potřebovat, aby to v průběhu nejchladnějších a udržovat ji v přímém slunci v létě. Je odolnější než mnoho jiných Aloes ale bude stále ocení teplo. To vyžaduje velmi malou údržbu, takže je ideální volbou pro začínající zahrádkáře.
Voda pečlivě, a to zejména během období vegetačního klidu, jak je náchylný k hnití; tenká vrstva štěrku na povrch půdy pomůže zabránit. Sandy propustná půda bude udržovat váš Aloe aristata zdravé. Použijte kaktus kompostu nebo přidejte písek.

Věděl Jsi?
Aloe aristata květy jsou nektar bohaté a jsou zvláště atraktivní pro ptáky, včely a vosy.
Malé bílé špičky, které pokrývají listy jsou to, co mu dát obecný název krajky aloe, ačkoli Aloe aristata je také obyčejně známý jako "Serelei", což znamená, kluzké jednu, případně v odkazu na skutečnost, špičaté listy rostliny jsou těžké pochopit ,

Reference
http://www.succulents.co.za/aloes/dwarf-aloes/aloe-aristata.php
http://www.succulent-plant.com/families/aloaceae.html
http://www.desert-tropicals.com/Plants/Asphodelaceae/Aloe_aristata.html