ve tvary rybího ocasu dlaň strom Caryota mitis

Botanický název: Caryota mitis

Fishtail Palm dostane jeho obecný název z otrhané hranami, žebrované textury tmavě zelené letáky, které rostou na vzpřímené stonky. Jeho trojúhelníkové letáky jsou jedinečné, a postupem času přirozeně rozdělena na koncích - stejně jako rybí ocas.

Fishtail Palm Tree na prodej

Caryota mitis roste ve shluku, s několika stonky stoupá ze své základny, která může být snadno rozdělit.

Nechci prodávat palmy přímo z tohoto místa, ale vřele doporučuji Skutečné palmami.

Nabízejí dvě velikosti této Fishtail Palm Tree, plus řadu dalších malých palem, které jsou vhodné pro pěstování v interiéru. Můžete se těšit na kvalitní palmy a vynikající služby. Nejlepší ze všeho je, vaše spokojenost je zaručena s nákupem. Nemusíte se starat o objednávání od této společnosti.

Fishtail Palm strom je původem z jihovýchodní Asie, kde se daří v teplých teplot a vlhkosti jejího tropické prostředí.
Tento tropický palma je jedním z nejjednodušších vnitřních palmových růst rostlin, které vyžadují trochu péče.
Tip

Přidejte trochu písku na zalévání půdy, aby urychlila odvodnění. Použijte poměr 3: 1 substrátu do písku. Používejte zahradnické písek, není ten typ od pláže, která obsahuje soli a nečistoty, které mohou poškodit dlaně.

To je více tolerantní k sušší půdy než overwatering. Dejte ji do nádoby s drenážní díry. Důkladně Voda pak umožňují půdě mezi waterings mírně zaschnout.

Repot pouze tehdy, když kořeny vyrůstají z dolní části výpustným otvorem. Tato palma dává přednost mírně pot-vázaný.

Brown tipy list jsou pravděpodobně způsobeny tím, suché půdy nebo - více pravděpodobný - suchého vzduchu. Použijte všechny praktické prostředky pro zvýšení vlhkosti kolem tohoto dlaně. Pokoj zvlhčovač funguje nejlépe.

    Nepoužívejte prořezávat palmy, pokud stará větev umírá. Palmy rostou od špičky pobočky. Pokud jste prořezávat nebo špetka off nejnovější vějířovitý, kde je připojen ke stopce, bude to zastaví veškerý nový růst.

Pěstuje jako vnitřní palmou, může dosáhnout 6 stop (1,8 m) v interiéru, a proto je třeba trochu vertikální prostor. Tento strom se stává svěží a atraktivní, jak to zraje.
Fishtail Palm Tree Care
rybí ocas dlaň, pokojové rostliny, zelené pokojové rostliny, tropické pokojové rostliny

Původ: Barma, Malajsie

Výška: až 6 stop (1,8 m)

Světlo: Jasné světlo

Voda: Voda důkladně nechte půdě mezi waterings mírně zaschnout. Voda méně v zimě, kdy růst zpomalil. Použijte filtrované nebo destilovanou vodu, protože voda z vodovodu může obsahovat fluorid, chlór a další chemikálie, které mohou poškodit dlaně.

Vlhkost: Průměrná až středně závažné. Pokud relativní vlhkost vzduchu klesne pod 50%, stojí hrnec na podnos vlhkosti nebo použijte místnosti zvlhčovač vzduchu.

Teplota: Průměrná do vyšších teplotách 65 až 85 ° F / 18 až 29 ° C

Půda: Každý dobrý zalévání mix. Přidání písek do mixu pomůže urychlit odvodnění.

Hnojivo: Krmivo jednou na začátku léta s pomalým uvolňováním hnojivo. Rád používám Sálová Palm hnojivo potravin hroty Jobe je. Obsahuje stopové prvky, které dlaně potřebují, aby jim svěží a zelené.

Propagace: semena Vysejte na jaře nebo v létě, udržují půdní teplý a vlhký. Ofsety mohou být opatrně odříznuta od rostliny a zality v oddělených nádobách.