Rostoucí Croton Rostliny Indoors Codiaeum variegatum pictum

Botanický název: Codiaeum variegatum pictum

Croton rostlin pro prodej

Croton rostliny tuhé, kožovité listy ve výrazných barvách žluté, růžové, červené, oranžové a zelené, aby to krásné a populární pokojová rostlina. Další společný název pro krotonovým rostliny je Josefova Coat.

Croton rostlin (na obrázku vlevo) je jedním z nejdramatičtějších, co jsme viděli. Teplé tropické barvy a exotické vykrajované listy, aby to krásné doplňkem každé jasně osvětlené místnosti.

Dejte jim prostor. Pokud jste si koupili kontejner, který má 2 nebo 3 závody v něm (což je poměrně časté), aby jim dohromady pro první rok nebo tak. Když rostliny zdá přeplněné, dát jim prostor, které potřebují tím, že je odděluje. Rozdělte rostliny opatrně řezání přes jejich kořeny se zoubkovaným nožem, pak hrnec každá rostlina v jeho vlastní nádobě.
Crotons není snadné potěšit. Klíčem k úspěchu je spousta slunce, teplé, průvan, vlhké půdě, a vlhký vzduch. Suchý vzduch a půda způsobí Croton listy spadnout.

Příliš vysoký? Top je. Rostliny jsou přirozeně husté, takže by nemělo být nutné prořezávání. Pokud se dostanou příliš velký, můžete snížit zpět na jaře a šíří kmenové řízky.

    Chcete-li repot ... nebo ne? Repot na jaře, pohybující se na banku pouze jednu velikost větší. Můžete ovládat velikost krotonovým rostliny tím, že drží ho ve stejném kontejneru, takže její kořeny jsou omezeny. Když rostlina dosáhne požadovanou velikost, top-šaty ročně namísto.

Jsou Croton rostliny jedovatý? Ó ano. Člen rodiny Euphorbia, tato rostlina má jedovaté šťávu. Nebojte se o crotons, ale vzít nějaké opatření. Udržujte Krotóna mimo dosah dětí a domácích zvířat a nosit rukavice při manipulaci jej.
Péče o Croton rostlin
kroton rostliny, crotons, kroton závod

Původ: Tichomořské ostrovy, Malajsie, severní Austrálie

Výška: až 3 ft (90 cm)

Světlo: Jasné světlo, a alespoň 3 hodiny přímého slunce každý den.

Voda: Udržujte mix půdy rovnoměrně vlhké s vlažnou vodou.

Vlhkost: Vysoká vlhkost. Mist denně, pokud je to možné. Postavte rostlinu na podnos mokré oblázky.

Teplota: Teplý 65-85 ° F / 18 až 29 ° C

Půda: Rašelina mech na bázi zalévání mix.

Hnojivo: Krmivo každé dva týdny od časného jara přes léto s vyváženým tekutým hnojivem zředěný na polovinu.

Propagace: Vezměte prýtové na jaře a ponořte do zakořenění hormonu před vložením do půl napůl směsi písku a rašeliny. Croton řízky kořen asi měsíc.