Make Your Garden odolný proti povětrnostním vlivům

Málokdo z nás žije v rostlinné ráji. Myšlenka série teplé, slunečné dny přerušované s krásnou, namáčení, večerní sprcha je zřídka realita. Místo toho jsme bojovat polární výbuchy, prskající léto, nespolehlivé déšť, a divoký vítr. Ach, příroda.

To je hodně se zeptat od výběrového řízení, šťavnaté rostliny. Můžeme to udělat nějaké ochraně a rozmazlování, ale je to mnohem jednodušší, aby jednoduše nastavit zahradu zvládnout rozmary počasí.
jakmile jste ve hře, bude váš přítel nevidí moc vás!

    Zahrada Údržba
    Japonská zahrada design
    Zahradní architektura
    Zahradní krajina
    Zahradní Plány

Trochu pre-myslel, když jste navrhování nebo výsadbu, a vaše rostliny mohou setřást jakékoliv povahy přináší svou cestu. Podíváme se na adaptabilitu, sezónní překvapení, vodní moudrosti, a předvídatelných problémech.



Povětrnostním vlivům Tip # 1 - Spousta adaptabilní rostlin

Začnu seznam způsobů, jak proti povětrnostním vlivům vaše rostliny s trochou zdravého rozumu. Vyberte si rostliny vhodné pro vaše pěstování podmínkám a hledat pro rostliny, které mohou zvládnout nevyhnutelné počasí houpačky.

Chcete-li začít s, zaměřit se na rostliny, které jsou odolné vůči zóny nebo dvě menší, než vaše vlastní USDA otužilost zóny. Pokud žijete v zóně 6, rostlina mrazuvzdorný do zóně 4 by měl mít žádné problémy s zimě.

Tyto rostliny se bude lišit region od regionu. Podívejte se na seznamy nízkých rostlin na údržbu jsou specifické pro vaši oblast. Některé z mých oblíbených široce přizpůsobivé rostliny jsou: třapatka, black-eyed Susan, denivka, a šanta kočičí.