Anthurium

Také volal malovaný jazyk, Flamingo květiny a ocas květ, Anthurium je živě jasný květina, která dostala své jméno kvůli jediné spadix která vystupuje nahoru od středu okvětních lístků.

Popis
Populární Anthurium květina není květina, ale je opravdu barevný voskový list (spathe), ze kterého spadix roste. Spadix je forma masité špice, která je pokryta v clusteru malých květů, účinek známý jako květenství. Tyto kvítky jsou skutečné Anthurium květiny a vypadat jako hrubým povrchem na spadix. Nejsou žádné květiny na spathe a závod jako celek může dosáhnout mezi 15 a 20 palců na výšku. Listy jsou také mohou otáčet se proti slunci, ve způsobu slunečnice.

Habitat
Anthurium je původem z tropických oblastí Ameriky, od Mexika po severní Argentinu. To může růst evergreen, huňatý nebo horolezectví. To může být pěstovány ze semen, nebo jako pozemní rostlině a vyslat kořeny do půdy.

Dostupnost
Protože jeho tropických původu, Anthuriums by měly být vždy v teple a chránit před mrazy. Letní počasí je lepší, když skleník nebo zimní zahradu, může být lepší pozici pro něj. Anthuriums vydávají řadu vůní, když se květina přilákat různé opylovačů.
Druh
Anthurium je jedním z variabilní a komplexní rodu rostlin z Arum, také známý jako Araceae, nebo Calla rodiny. Existuje více než 1000 druhů, z nichž všechny jsou známé pro jejich listím jako spathe a spadix drobných květů.

Tipy k údržbě
Anthuriums rostou v širokém rozsahu půdních typů, od těžkých jílů na písčitých hlín. Nejlepší stav je dobrý organický půdu s dobrou drenáží. Potřebují mělké výsadbu, ne více než asi 2 palce, nebo kořeny budou hnít. Nejlepší teplota pro pěstování rostlin, jsou mezi 21 a 32 stupni C. Teploty pod 12 stupni Celsia mohl zabít rostlinu.

Věděl Jsi?
Arum, rod Anthuriums, pochází z arabského slova pro "oheň". Přes jeho popularitu, všechny části rostlin Anthurium jsou jedovaté. Míza může způsobit podráždění pokožky, a je-li požití jakákoliv část rostliny, může to způsobit poruchy žaludku.

Reference
http://www.theflowerexpert.com/content/aboutflowers/exoticflowers/anthuriums
http://aggie-horticulture.tamu.edu/syllabi/302/new/family/araceae.html