Kentina dlaň Howea forsteriana

Botanický název: Howea forsteriana

Po mnoho let, Kentia palma může dosáhnout několik stop na výšku, což je zarážející, tropická podlaha závod. Dej mu nějaký prostor v oblasti loktů, taky. Tyto elegantní, vyklenutí fanoušci mohou růst jak hodně jako 1ft (30 cm) široký a 2 stop (60 cm) dlouhý.

Všechny Kentia palmy rostou z jednoho kmene, ale pěstitelé typicky zasadit několik spolu svěží, plný vzhled.

To je hands-dolů nejpopulárnější vnitřní palma, a to je snadné pochopit, proč.

Dlaň rodina je velká, ale jen několik druhů palem jsou tolerantní průměrných domácích podmínkách. Toto dramatické palma je jeden.
Jak pečovat o Kentia Palm Indoors

Vrhnout nějaké světlo. Kentias tolerovat stín lépe než některé, ale budete mít zdravější, ekologičtější závod tím, že vaše palmový světlé, nepřímé osvětlení celoročně. Dbejte na to, aby ji v přímém slunečním světle, což může způsobit hnědé Scorch značky na svých listech.
Čištění Tip
Otřete listy s vlhkým hadříkem každých pár týdnů nebo tak, aby je bezprašné.

Dejte mu sprchu. Udržujte listy bez prachu tím, že vaše dlaň sprchu. To má další výhody plynoucí z proplachování půdy zastavěné hnojivo. Použít jemný proud vlažné vody. Nebo postavit závod venku pro jemný letní (teplé) dešťovou sprchou. Nezapomeňte, aby vaše dlaně mimo přímé slunce.

Pozor na měřítku hmyzu. Vypadají jako hnědé oválné rány, které mají tendenci, aby se schoval na spodních stranách letáků. Okamžitě léčit jakékoliv napadení.

Repot pouze v případě potřeby. Výsadba palmy, je nutné pouze jednou za 3 roky na nejvíce. Kentias jsou pomalu rostoucí, a neradi být rušen. Jejich kořeny jsou křehké, proto zacházejte opatrně.
Kentia Palm Indoor Care
Kentia palm Původ: Lord Howe Island (severovýchod Austrálie)

Výška: roste pomalu, ale může dosáhnout až 8 stop (2,4 m) v interiéru

Světlo: Jasné, nepřímé sluneční světlo

Voda: Udržujte půdu rovnoměrně vlhkou jara až na podzim; mírně sušší v zimě.

Vlhkost: Střední až vysoké vlhkosti. Použijte zásobník vlhkosti nebo mlhu listí pravidelně. Možná budete muset použít zvlhčovač místnosti, a to zejména v zimě.

Teplota: Průměrné teploty pokoj 60-75 ° F / 16 až 24 ° C. To může tolerovat minimálně 55 ° F / 13 ° C.

Půda: Rašelina mech na bázi substrát s přídavkem písku pro rychlé odvodnění.

Hnojivo: Krmivo měsíčně na jaře av létě. Tento organický dlaň hnojivo obsahuje mikroživiny tento palma potřebuje. Nekrmte na podzim av zimě, kdy se růst zpomalil.

Propagace: Semena